2013-10-04 02:05:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Nehéz a szíve

Napi horoszkóp október 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma már nem várhat tovább: végre őszintén meg kell mondania a véleményét valakinek. Lehetséges, hogy emiatt házastársi veszekedésbe is kell bonyolódnia, de ez a kulcsa annak, hogy fejlődjön, továbblépjen. Ezzel a társának is segít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma nem tanácsos semmilyen befektetésbe belevágnia. A kölcsönöktől pedig végképp óva inteném. Meglehet, ez aligha szükséges, hiszen az utóbbi években jócskán felhalmozott belőlük. Vegye úgy, mint tanulópénzt, és keressen más kiutat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hagyja másra a szerelmi bonyodalmak bogozását avagy tovább bonyolítását! Ön mától inkább foglalkozzon az anyagi ügyei rendezésével! Ebben nemcsak sikeresebb lehet, de az anyagiak rendezése maga után vonhatja a kapcsolatai rendeződését is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön igazán szerencsésnek mondhatja magát: olyasmivel keresi a kenyerét, amiben valóban otthonosan mozog, s amivel szeret is foglalkozni. Mi több: valójában a szellemi fejlődését is szolgálja. Örüljön, hogy sok a teendője!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon legszívesebben ki sem mozdulna az otthonából, de sajnos ma nem engedhet meg magának efféle luxust. Ha azonban egyszer elindul, a régi ereje visszatér, és már senki nem tudja megállítani a lendületét. Tarolni fog, bármit is tesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jobban kellene figyelnie magára és a környezetében élő emberekre is! A teendői olykor-olykor ugyan elrabolják tőlük, de az nem lehet, hogy csupa tevés-vevésben teljen el az élete. Foglalkozzon többet az emberi kapcsolataival!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A féltékenykedéssel nem old meg semmit. Sőt. Meglehet, hogy teljesen alaptalanok a félelmei, de tudjuk jól, hogy amitől félünk, az jelenik meg legelőbb az életünkben. A pozitív szemlélettel viszont sok viszont-szeretetet kaphat a társától a mai napon is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nehéznek érzi a szívét: valamit ki kell mondania, valakinek ki kell végre öntenie a szívét. Ha folyton csak a kendőzött igazságban él, akkor hamarosan maga sem fogja tudni, kicsoda is ön valójában. De csak a legbensőbb bizalmasának nyíljon meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kedvetlenül vág ma bele a munkájába, de jól teszi, ha igyekszik mégis minél előbb túllenni rajta. A délután váratlan meglepetéssel szolgálhat. Annál felhőtlenebbül vetheti bele magát az örömökbe, minél kevesebb kötelessége maradt hátra.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jó lehetőséggel kecsegtetik ma önt a csillagok. Valamilyen üzleti vállalkozásba kezdhet, vagy másodállást találhat. A befektetés kicsi, vagy egészen semmi, de az biztos, hogy ha elvállalja, rengeteget kell majd dolgoznia.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A párkapcsolati problémáira akkor talál megoldást, ha van bátorsága a saját hiányosságaival is szembenézni. A „mindig mindent a másikra kenek” stratégiája már nem jön be. Annál is kevésbé, mert már maga is belátja, ez nem igaz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Közérzete egy régi barátságnak köszönhetően javuló tendenciát mutat. Talán volt némi viszály az utóbbi időben kettejük között, de mivel belátta a barátja igazát, és ezt el is mondta neki, számíthat arra, hogy minden olyan lesz, mint rég. Vagy még jobb.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: